Zápas pre život 2013

23.07.2013 Prievidza

Zápas pre život 2013 sa uskutoční opäť na futbalovom štadióne v Prievidzi v sobotu 31. augusta 2013 o 16.00 hod. v úzkej spolupráci s Mestom Prievidza a FC Baník Horná Nitra a ďalšími organizáciami. Do boja nastúpia už 4 mužstvá. Okrem Nadácie Výskum rakoviny a MUFUZA nastúpia aj Internacionáli Slovenska a Starí páni FS Baník Prievidza. Hrať sa bude systémom každý s každým 30 minút. Aktívnu účasť prisľúbila opäť aj rozhodcovská legenda Vojtech Christov. Do rytmu bude bubnovať skvelý súbor Campana batucada. 
Príjem zo vstupného (2 €) a výťažok zo zbierky podporia zbierkový účet Nadácie Výskum rakoviny na zakúpenie špičkového prístroja NanoSight, ktorý svojou schopnosťou merať objekty v nanosvete umožní pochopiť dorozumievanie zdravých buniek s nádorovými bunkami a pomôže pri vývoji nových diagnostických metód pri onkologických ochoreniach. Prístroj stojí 85000 eur, na zbierkovom účte je zatiaľ 62000 eur.
V priebehu týždňa – 10 dní Vám pošlem kompletnú tlačovú správu, ktorá bude obohatená najmä o najzaujímavejšie mená hráčov v jednotlivých mužstvách. Už dnes však poznáme niektorých známych hráčov: Laco Petráš, Jozef Adamec, Lacko Pecko (Internacionáli Slovenska), Vladimír Labant (Nadácia Výskum rakoviny), Ivan Jakeš, Tomi Kid Kovács (MUFUZA).
Autor článku: Ján Juráš ( Prievidza)
 

Vyberte región